Altres
Sábado 30/10 de 2021   17.30
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
5€

AFORAMENT I SESSIONS: Hi haurà dues sessions, una el dissabte 30 i una altra el diumenge 31 d’octubre. En cada sessió, es formaran diferents grups de 25 persones fins a completar l’aforament.
HORA: la ruta començarà a les 17.30 h des de l’entrada del Jardí Botànic i tindrà una duració aproximada d’una hora i mitja.
EDAT RECOMANADA: a partir de 3 anys
PREU: 5 € per participant (inclou l’entrada al Jardí). Cal fer reserva prèvia i s’abonarà a taquilla el mateix dia abans de la visita (menors de 3 anys gratuït).

DESCRIPCIÓ
Vespra de tots els sants, dia dels morts, Halloween, samhain… Aprofitant l’ambient misteriós i terrorífic que acompanya aquestes festes de finals d’octubre, des del Botànic volem convidar-vos a descobrir les nostres plantes més estranyes, perilloses i monstruoses, mitjançant una visita familiar d’allò més especial.
Des del Gabinet de Didàctica del Jardí (Ginkgo Educación) us contarem tot tipus d’històries, llegendes i curiositats que envolten algunes de les nostres espècies mitjançant un itinerari que començarà de dia i acabarà de nit. Perquè als ‘vampirs’ no els agraden els alls? i el xiprer, perquè està en tots els cemeteris? Quines són les plantes més mortíferes del món vegetal i quines us salvarien la vida en un moment donat? Mal d’ull, filtres d’amor, espantar esperits,… quines plantes no podien faltar en la botica d’una autèntica bruixa o bruixot quan la màgia eclipsava a la ciència? Tot allò i molt més a la ruta de plantes màgiques del Botànic!
Una experiència divertida, educativa i tenebrosa a la que vos animem a vindre amb disfressa!

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
La matrícula es pot realitzar mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es, o telefonant al 96 315 68 18/661427512. S’ha d’especificar la sessió a la que voleu assistir.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia