Música
Sábado 9/1 de 2016   12.30
OCCC
Valencia (Extramurs)
0€

Vinihilisme, amb Senior i el Cor Brutal

Vinilhisme: Negació de tot principi religiós, polític i sicial que no tinga que vore amb els vins i els discos de vinil.

Malatesta Records amb la col.laboració del Centre de Cultura Contemporània Octubre es complau en presentar la FESTA DEL VINIHILISME.

L’objectiu d’aquest sarao serà el de presentar en societat el Vi Brutal, fruit de la col·laboració amb la bodega Valsangiacomo de Xiva, els quals han rescatat velles pràctiques per tal de produir vins de llarg recorregut. El Vi Brutal és un vi negre de Bobal, vinificat en dipòsits de ciment i que destaca pel seu caràcter fruiter i una grata sensació mineral. L’etiqueta tan flipant i única és obra i gràcia de Jordi Albinyana, artista i artesà de l’Olleria que ja ha col·laborat amb anterioritat fent els dissenys de les dues darrers referències de Senior i El Cor Brutal.

Aquesta serà la primera de moltes altres celebracions que tindran lloc al llarg de 2016 com a celebració dels 10 anys en actiu de Senior i El Cor Brutal. L’acte tindrà lloc dissabte 9 de gener al hall de l’edifici Octubre a partir de les 12h i constarà dels següent ordre del dia:
Presentació dels actes de celebració del Xé aniversari de Senior i El Cor Brutal
Presentació, cata i venda del Vi Brutal.
Concert de Senior i El Cor Brutal i amistats (sorpresa, sorpresa)
Sessió de DJ a càrrec del Ombligo del Pop.
El fet vinihilític d’aquesta festa és el següent: l’adquisició d’un ampolla de vi inclou el dret a una còpia de la reedició en vinil de València, Califòrnia, tercer treball de la banda, editat originalment en format cd per Malatesta Records a l’any 2013, i que tornarà a vore la llum en analògic al març de 2016, juntament amb la pràctica totalitat del catàleg de la banda.
L’entrada serà lliure fins completar aforament.
Vos convidem a vindre a totes i a tots, hi haurà novetats i molta diversió.

OCCC Extramurs

Sant Ferran, 12
46001 Valencia