W-Cartell-FITCARRER-21
Altres
Sábado 2/10 de 2021
Vila-Real
Vila-Real (Zona + Alla…)
Entrada libre

El FITCarrer Vila-real posa en marxa la seua edició 33 per a que les arts de carrer tornen a convertir-se en les protagonistes durant tot el cap de setmana. El Festival Internacional de Teatre de Carrer reprèn la seua trajectòria com a referent i consolidada cita amb 17 companyies internacionals, nacionals o valencianes. Durant tres dies, places i carrers es converteixen en un gran escenari per acollir la vora vintena d’espectacles que mostraran les seues propostes a peu de carrer i de manera totalment gratuïta per al públic. En aquest objectiu per apropar la cultura a tots els públic també enguany s’ha donat un pas endavant, ja que la coordinació del nou Espai Mou-te junt a Creu Roja Vila-real i l’associació Acudim permet l’accés de totes i tots sense barreres. Les samarretes del festival, patrocinades pel centre comercial Estepark, es poden adquirir a aquest espai per 5 € i la recaptació es destina a Acudim.

D’altra banda, en aquesta edició també s’inaugura un nou espai professional que pretèn convertir-se en un important punt de trobada, ja que 10 dels principals programadors de tota Espanya es donen cita per conèixer les propostes que les companyies tenen l’oportunitat de presentar en primera persona.

Les VIII Jornades Econòmiques i Arts de Carrer, que acull la conferència del reconegut l’economista Pau Rausell, enceten la programació per donar pas a l’entrega del IX Premi Ramón Batalla, un reconeixement que enguany recau sobre el director i dramaturg Venus Albeiro Silva.

La primera jornada es desenvoluparà amb espectacles d’Eléctrico 28 (teatre – Àustria/Catalunya), Babirusa danza (dansa – Cantàbria), els valencians La Troupe Malabó (circ), Infra Poètic Circ (circ – Catalunya), el projecte R(MINS) de l’Institut Valencià de Cultura i la proposta de Markeliñe (teatre – Euskadi).

Vila-Real Zona + Alla…

Vila-Real
12540 Vila-Real