Confèrencia-Debat
Jueves 2/5 de 2019   17.30
Museu d'Història
Mislata (Zona + Alla…)

L’Ajuntament de València dóna suport des de l’any 2000 a la celebració dels Cursos d’Història de la Ciutat. El que va començar com un projecte d’alta divulgació sobre l’evolució històrica de la nostra ciutat, impulsat des del CTAV (Col·legi Territorial d’Arquitectes) en col·laboració amb l’Ajuntament de València, s’ha convertit al llarg d’estos díhuit anys en un referent de primera línia per a conéixer l’estat de la investigació en arqueologia, història urbana, història de l’arquitectura i urbanisme a València. Una investigació recollida fins ara en set magnífics volums d’acurada edició.

Després d’estos anys, ha arribat el moment de donar un nou impuls al projecte, que passa a organitzar-se per la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals, a través del Museu d’Història de València.

Enguany, el curs arriba a la seua huitena edició amb el títol “Relat Urbà”, i se celebrarà en la sala d’usos múltiples del MhV des del 25 d’abril fins al 23 de maig. Al llarg de quatre setmanes s’han programat setze conferències, impartides per reconeguts especialistes en Arqueologia, Geografia, Història, Art, Arquitectura i Urbanisme, que oferiran la seua visió particular de la ciutat a totes aquelles persones interessades a ampliar els seus coneixements sobre els esdeveniments rellevants que han forjat, i forgen, la nostra Història.

La direcció acadèmica corre a càrrec de Francisco Taberner Pastor, Doctor Arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de València i membre numerari de la Secció d’Arquitectura de la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Carlos de València.

L’assistència al curs és lliure i gratuïta. No obstant això, qui desitge obtindre diploma haurà d’inscriure’s prèviament i assistir, almenys, al 80% de les sessions.

Museu d'Història Zona + Alla…

València, 42
46920 Mislata