Cinema
Miércoles 31/1 de 2018   19.00

(Ciutat Vella)
Entrada libre

Comença una nova edició del Cicle en l’Aula Magna de La Nau, projectant mensualment pel·lícules i documentals que tractaran les principals preocupacions d’Amnistia Internacional pel que fa a l’estat dels Drets Humans en el món. El Grup Local d’Amnistia Internacional a València arranca el dimarts, 12 de setembre a les 19.30, la VIII Edició del seu Cicle de Cinema sobre Drets Humans amb el film “Els Sense Terra”, un documental sobre un grup de llauradors que decideix organitzar-se entorn del “Moviment dels Sense Terra” i avui dia és una de les organitzacions socials més importants del món. Premiat documental que serà punt de partida per a parlar de la situació dels drets humans al país carioca.

Com en les anteriors edicions, les projeccions tindran lloc en l’Aula Magna de La Nau, Universitat de València (C/ Universitat, 2. València), encara que amb canvi d’horari per a algunes d’elles. Donat l’èxit de les anteriors edicions, l’esquema de cada acte es manté invariable. Cada projecció comptarà amb persones convidades, especialistes en el tema a tractar, a les quals es presentarà al començament de l’esdeveniment, procedint immediatament a la projecció. A la seua finalització, tindrà lloc un col·loqui en el qual les i els participants de la taula explicaran aspectes clau del tema tractat, i el públic tindrà ocasió de preguntar i intervenir. A l’entrada de cada acte, activistes d’Amnistia Internacional València informaran i arreplegaran signatures per a les campanyes més urgents que l’Organització tinga en marxa a cada moment. Com sempre, l’entrada serà gratuïta.

-“L’enfant endormi”. 110 min. Bèlgica i Marroc. 2004.
-Projecció: 31 de gener de 2018 (dimecres). Aula Magna.
Zeinab està embarassada del seu marit que acaba d’anar-se’n a Espanya. El matrimoni ni tan sols ha pogut celebrar-se amb tota la solemnitat que requereix, segons marca la tradició, ja que ha de partir de manera immediata. Com que la prespectiva de tornada s’allarga, Zeinab decideix adormir el fetus mentre continua amb la seua vida senzilla en un poble agricultor del nordest de Marroc.

Ciutat Vella