Altres
Sábado 24/10 de 2020   18.00
Casal Jove del Port
Valencia (Zona + Alla…)
Entrada libre

Les circumstàncies ocasionades per la pandèmia del Covid-19 van obligar a l’ajornament de la VII Edició del Splash Sagunt Festival del Còmic de la Comunitat Valenciana, que s’anava a celebrar els dies 27, 28 i 29 de març d’aquest estrany 2020. Malgrat tot, per a tancar aquesta edició amb calidesa i ja pensant en els preparatius de la següent, l’organització reuneix aquest pròxim dissabte 24 d’octubre en el Casal Jove del Port de Sagunt, a la gran majoria dels premiats del Splash 2020 i a els/as amics/as del còmic que les limitacions d’aforament i la prudència permeten.

Serà una vesprada d’actes que començarà a les 18 h amb una xarrada amb els premiats: Miguel Calatayud (Premi Una vida de vinyetes); Agustín Ferrer i Laura Pérez (Premi Millor àlbum nacional 2019 exaequo per “Messes” i “Ocults”, respectivament); Ricardo Vilbor i Max Vento (Premi Millor Guió per a “El vell i el narco”); Mamen Moreu (Premi Humor Gràfic); Lydia del Canto, del suplement Postdata del periòdic Levante-EMV (Premi Mass Còmic); Kiko Sáez, de la revista Quaderns de Còmic (Premi Divulgació Còmic); i Pedro Riera i Sagar (Premi Entendre el Present 2019 per “Intisar en l’exili”). A més, també assistiran Xulia Vicente, autora del cartell Splash 2020, i els artistes valencians Cristina Durán, Miguel Angel Giner i Sento Llobell.

A les 19h, els autors/as signaran les seues obres, seguint tots els protocols de seguretat, i a les 20h serà la gala de lliurament de premis presentada per l’humorista Diego Varea.

Volem aprofitar per a traslladar una gran salutació al món del còmic, creadors, editorials, llibreries i aficionats, i agraïr l’esforç de tots per donar difusió i assistir a aquesta trobada.
Confiem poder retrobar-nos en el Splash 2021.

Casal Jove del Port Zona + Alla…

Calle Vent de Marinada, s/n - Puerto de Sagunto
46520 Valencia