Captura de pantalla 2019-09-21 a las 13.18.38
Tallers
Sábado 12/10 de 2019   12.00
Drassanes 52
València (Poblats Marítims)
15€

Dissabte 12 · 12 h · Drassanes 52 · Cabanyal.
Inscripció previa en cocinasmigrantes@gmail.com. Preu 15 €.
Una mostra de la diversitat cultural de la ciutat a través de la gastronomia.
A càrrec de Sofia Elouali. Cap de cuina del restaurant Marrakech (València). Màxim 20 persones. Al final se serveix la taula amb el menjar preparat.

Mostra Viva del Mediterrani (MVM) naix en 2013 com a resposta al tancament de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani per l’Ajuntament de València, i gràcies al suport de la Universitat de València, Fundació ACM i Octubre CCC. Abasta els tres esdeveniments orientats al Mediterrani promoguts per l’Ajuntament de València en els anys 80 del segle XX -Cinema, Música i Literatura- i amplia l’oferta a Circ, Narració Oral, Arts Visuals, Debats, Gastronomia i Acció Educativa. En 2015 s’inicia la col·labo- ració amb l’Ajuntament de València, la Diputació i la Generalitat. En 2018 l’Ajunta- ment reactiva la Mostra de València-Cinema del Mediterrani, amb estructura i pressupost independent, mentres MVM 2018 es reafirma com una trobada de trobades, introdueix l’Aplec de Dansa i centra tots els seus recursos a dotar d’un perfil propi i d’un públic fidel a cada àrea temàtica, sempre impulsant el projecte de convertir València en una capital de referència de les cultures dels pobles del Medite- rrani.

En aquesta setena edició de MVM es reforça la dimensió mediterrània amb la presèn- cia de músics, artistes, ballarins, autors i pensadors provinents de més països. Es recupera la Mostra de Gastronomia i, sobretot, es consolida la Trobada d’Escriptors del Mediterrani com un espai privilegiat per a recitar, narrar i conversar sobre el que ens uneix i ens interpel·la en aquest convuls mar nostre.

Drassanes 52 Poblats Marítims

Astilleros, 52
46011 València