Captura de pantalla 2019-09-21 a las 13.18.38
Cinema
Martes 15/10 de 2019   19.00
OCCC
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Selecció de curts de vídeo art del festival internacional Dóna i Cinema amb la presència d’algunes de les seues directores. Moderen: Giovanna Ribes i Deborah Micheletti.

· OVUL, de Danijela Radulovic, 6’. Montenegro
· THE DANCER, de Anaïs Desmond, 3′ 06”. Francia
· ITER, Úrsula San Cristóbal, 9′. España
· SOLITAIRE, Anna Maria Staiano, 4′. Italia
· PUNTO Y COMA, de Judit Carmona, 6′ 30”(España).
· EL DÍA DE LA VIRGEN, de Louise HEEM, 0′ 41” (Francia). Sobre Palestina
· SHE MADE IT, de Lud Monaco, 4′ . Turquia.
· MOVING LIKES MOVING, de Mariana Parasense, 8′ Portugal.
· I TIE MY HAT I CREASE MY SHAWl, de Zeni Febo, 3′ 26” Italia
· TRANSEXPACE, de Anna Maria Staiano, 8′ 28”. España.

Mostra Viva del Mediterrani (MVM) naix en 2013 com a resposta al tancament de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani per l’Ajuntament de València, i gràcies al suport de la Universitat de València, Fundació ACM i Octubre CCC. Abasta els tres esdeveniments orientats al Mediterrani promoguts per l’Ajuntament de València en els anys 80 del segle XX -Cinema, Música i Literatura- i amplia l’oferta a Circ, Narració Oral, Arts Visuals, Debats, Gastronomia i Acció Educativa. En 2015 s’inicia la col·labo- ració amb l’Ajuntament de València, la Diputació i la Generalitat. En 2018 l’Ajunta- ment reactiva la Mostra de València-Cinema del Mediterrani, amb estructura i pressupost independent, mentres MVM 2018 es reafirma com una trobada de trobades, introdueix l’Aplec de Dansa i centra tots els seus recursos a dotar d’un perfil propi i d’un públic fidel a cada àrea temàtica, sempre impulsant el projecte de convertir València en una capital de referència de les cultures dels pobles del Medite- rrani.

En aquesta setena edició de MVM es reforça la dimensió mediterrània amb la presèn- cia de músics, artistes, ballarins, autors i pensadors provinents de més països. Es recupera la Mostra de Gastronomia i, sobretot, es consolida la Trobada d’Escriptors del Mediterrani com un espai privilegiat per a recitar, narrar i conversar sobre el que ens uneix i ens interpel·la en aquest convuls mar nostre.

OCCC Ciutat Vella

Sant Ferran, 12
46001 Valencia