Captura de pantalla 2019-09-21 a las 13.38.47
Exposicions
Del sab 5/10 al sab 2/11 de 2019
OCCC
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Exposició de Sandra Figuerola, autora del cartell de Mostra Viva 2019. Es realitza un recorregut per la seva llarga trajectòria com a dissenyadora i s’exhibeix una selecció d’alguns dels seus cartells, catifes, marques i productes. Desenvolupa la seua activitat en diverses àrees que abasten disseny gràfic, disseny editorial, identitat corporativa, disseny industrial o tèxtil, col·laborant amb empreses nacionals i internacionals. Especialment interessada en el disseny per a l’àmbit domèstic, destaquen en disseny tèxtil les col·leccions de catifes realitzades per a Gandia Blasco. El seu interés per la professió s’estén a l’àmbit de la docència exercint com a professora en el CEU Sant Pau i en la facultat de Belles Arts. El seu treball ha sigut publicat en revistes i llibres de disseny i ha participat en nombroses exposicions.

Mostra Viva del Mediterrani (MVM) naix en 2013 com a resposta al tancament de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani per l’Ajuntament de València, i gràcies al suport de la Universitat de València, Fundació ACM i Octubre CCC. Abasta els tres esdeveniments orientats al Mediterrani promoguts per l’Ajuntament de València en els anys 80 del segle XX -Cinema, Música i Literatura- i amplia l’oferta a Circ, Narració Oral, Arts Visuals, Debats, Gastronomia i Acció Educativa. En 2015 s’inicia la col·labo- ració amb l’Ajuntament de València, la Diputació i la Generalitat. En 2018 l’Ajunta- ment reactiva la Mostra de València-Cinema del Mediterrani, amb estructura i pressupost independent, mentres MVM 2018 es reafirma com una trobada de trobades, introdueix l’Aplec de Dansa i centra tots els seus recursos a dotar d’un perfil propi i d’un públic fidel a cada àrea temàtica, sempre impulsant el projecte de convertir València en una capital de referència de les cultures dels pobles del Medite- rrani.

En aquesta setena edició de MVM es reforça la dimensió mediterrània amb la presèn- cia de músics, artistes, ballarins, autors i pensadors provinents de més països. Es recupera la Mostra de Gastronomia i, sobretot, es consolida la Trobada d’Escriptors del Mediterrani com un espai privilegiat per a recitar, narrar i conversar sobre el que ens uneix i ens interpel·la en aquest convuls mar nostre.

OCCC Ciutat Vella

Sant Ferran, 12
46001 Valencia