Captura de pantalla 2019-09-21 a las 13.18.38
Confèrencia-Debat
Martes 15/10 de 2019   19.00
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Centrat en la situació sociopolítica i econòmica de les noves generacions que reivindiquen protagonisme.Amb la presència de: Ricard Pérez Casado, del Cconsell Consultiu Fundació ACM, ex alcalde de València, Ana Domínguez, presidenta del Consell de la Joventut de València, Boutatba Foued, pintor argelino, Rocío Zurriaga, experta en Joventut Cimera Dues Rives. Modera Gustavo Pérez Colomer, comunicador audiovi- sual i expert en màrqueting digital. En acabar el debat hi haurà una actuació musical a càrrec de De soprano i arpa, La veu del mar.

Mostra Viva del Mediterrani (MVM) naix en 2013 com a resposta al tancament de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani per l’Ajuntament de València, i gràcies al suport de la Universitat de València, Fundació ACM i Octubre CCC. Abasta els tres esdeveniments orientats al Mediterrani promoguts per l’Ajuntament de València en els anys 80 del segle XX -Cinema, Música i Literatura- i amplia l’oferta a Circ, Narració Oral, Arts Visuals, Debats, Gastronomia i Acció Educativa. En 2015 s’inicia la col·labo- ració amb l’Ajuntament de València, la Diputació i la Generalitat. En 2018 l’Ajunta- ment reactiva la Mostra de València-Cinema del Mediterrani, amb estructura i pressupost independent, mentres MVM 2018 es reafirma com una trobada de trobades, introdueix l’Aplec de Dansa i centra tots els seus recursos a dotar d’un perfil propi i d’un públic fidel a cada àrea temàtica, sempre impulsant el projecte de convertir València en una capital de referència de les cultures dels pobles del Medite- rrani.

En aquesta setena edició de MVM es reforça la dimensió mediterrània amb la presèn- cia de músics, artistes, ballarins, autors i pensadors provinents de més països. Es recupera la Mostra de Gastronomia i, sobretot, es consolida la Trobada d’Escriptors del Mediterrani com un espai privilegiat per a recitar, narrar i conversar sobre el que ens uneix i ens interpel·la en aquest convuls mar nostre.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia