Captura de pantalla 2019-09-21 a las 13.18.38
Confèrencia-Debat
Viernes 18/10 de 2019   18.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

NARRACIÓ ORAL · 18 h ·
Pilar Puig, Catalunya, amb el seu espectacle Dones de la Mediterrània, acompanyada al violí per Josep Maria Manresa Agulló.
Fayçal Belattar, Algèria, amb De la parole jaillit la lumière, mostra el mestissatge de la seva fer en el qual se sumen la música, el cant i la performance.

MEDITERRÀNIES · 19.30 hConversa entre Carme Riera,Carmen Amoraga . Moderadora: Lourdes Toledo.

RECITAL POÉTICO DEL MEDITERRÁNEO · 21 h ·Marc Granell,
Teresa Pascual,
Carlos Marzal,
Vicente Gallego,
Enric Sòria,
Jaume Pérez Montaner, Begonya Pozo,
José Luis Falcó,
Juan Pablo Zapater y Susana Benet.

Mostra Viva del Mediterrani (MVM) naix en 2013 com a resposta al tancament de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani per l’Ajuntament de València, i gràcies al suport de la Universitat de València, Fundació ACM i Octubre CCC. Abasta els tres esdeveniments orientats al Mediterrani promoguts per l’Ajuntament de València en els anys 80 del segle XX -Cinema, Música i Literatura- i amplia l’oferta a Circ, Narració Oral, Arts Visuals, Debats, Gastronomia i Acció Educativa. En 2015 s’inicia la col·labo- ració amb l’Ajuntament de València, la Diputació i la Generalitat. En 2018 l’Ajunta- ment reactiva la Mostra de València-Cinema del Mediterrani, amb estructura i pressupost independent, mentres MVM 2018 es reafirma com una trobada de trobades, introdueix l’Aplec de Dansa i centra tots els seus recursos a dotar d’un perfil propi i d’un públic fidel a cada àrea temàtica, sempre impulsant el projecte de convertir València en una capital de referència de les cultures dels pobles del Medite- rrani.

En aquesta setena edició de MVM es reforça la dimensió mediterrània amb la presèn- cia de músics, artistes, ballarins, autors i pensadors provinents de més països. Es recupera la Mostra de Gastronomia i, sobretot, es consolida la Trobada d’Escriptors del Mediterrani com un espai privilegiat per a recitar, narrar i conversar sobre el que ens uneix i ens interpel·la en aquest convuls mar nostre.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia