Captura de pantalla 2019-09-21 a las 13.18.38
Confèrencia-Debat
Sábado 19/10 de 2019   17.30
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

NARRACIÓ ORAL · 17.30 h
Paula Carbonell, País Valencià. Mal o bé d’amors? De l’amor, les seues infidelitats, argúcies i altres menesters…Una volta de rosca a l’amor o al que és i no és amor.
Sassa Boulgari, Grècia. És psicòloga, pedagoga i narradora per a tota mena de públics. El seu repertori va de les històries de Anderssen i de fades, fins a llegendes mil·lenàries. En aquesta ocasió l’eix central de les seues històries serà el Mediterrani.

VIATGES, EXILIS, MIGRACIONS 1 · 19:30 h ·Conversa entre:
Joan Benesiu (P. Valencià) i
Bashkim Shehu (Albania).
Moderador: Gustau Muñoz (País Valencià).

VIATGES, EXILIS, MIGRACIONS 2 · 20:30 h ·Conversa entre:
Burhan Sönmez (Turquía),
Manuel Forcano (Catalunya).
Moderador: Josep Piera (País Valencià).

Mostra Viva del Mediterrani (MVM) naix en 2013 com a resposta al tancament de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani per l’Ajuntament de València, i gràcies al suport de la Universitat de València, Fundació ACM i Octubre CCC. Abasta els tres esdeveniments orientats al Mediterrani promoguts per l’Ajuntament de València en els anys 80 del segle XX -Cinema, Música i Literatura- i amplia l’oferta a Circ, Narració Oral, Arts Visuals, Debats, Gastronomia i Acció Educativa. En 2015 s’inicia la col·labo- ració amb l’Ajuntament de València, la Diputació i la Generalitat. En 2018 l’Ajunta- ment reactiva la Mostra de València-Cinema del Mediterrani, amb estructura i pressupost independent, mentres MVM 2018 es reafirma com una trobada de trobades, introdueix l’Aplec de Dansa i centra tots els seus recursos a dotar d’un perfil propi i d’un públic fidel a cada àrea temàtica, sempre impulsant el projecte de convertir València en una capital de referència de les cultures dels pobles del Medite- rrani.

En aquesta setena edició de MVM es reforça la dimensió mediterrània amb la presèn- cia de músics, artistes, ballarins, autors i pensadors provinents de més països. Es recupera la Mostra de Gastronomia i, sobretot, es consolida la Trobada d’Escriptors del Mediterrani com un espai privilegiat per a recitar, narrar i conversar sobre el que ens uneix i ens interpel·la en aquest convuls mar nostre.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia