Captura de pantalla 2019-09-21 a las 13.18.38
Altres
Domingo 20/10 de 2019   12.00
Parc Central
Valencia (Russafa ❤)
Entrada libre

Concurs, Espectacle d’un grup professional i lliurament de premis. Coorganitzat entre el Festival Circuit Bucles i Mostra Viva del Mediterrani. Hi poden participar tots/es els/les intèrprets novells i professionals, espanyoles / s o estrangeres / us amb edats compreses entre 16 i 30 anys. Hi ha 3 categories: sol, duo, grup. Es premiarà Millor Coreografia, Millor intrérprete, Premi del Públic, Premi de la Crítica, Premi Teatre Sala Off, i Premi Projecte Tutoria. Es poden guanyar beques de formació i residències a entitats i centres de gran prestigi en el sector.

Mostra Viva del Mediterrani (MVM) naix en 2013 com a resposta al tancament de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani per l’Ajuntament de València, i gràcies al suport de la Universitat de València, Fundació ACM i Octubre CCC. Abasta els tres esdeveniments orientats al Mediterrani promoguts per l’Ajuntament de València en els anys 80 del segle XX -Cinema, Música i Literatura- i amplia l’oferta a Circ, Narració Oral, Arts Visuals, Debats, Gastronomia i Acció Educativa. En 2015 s’inicia la col·labo- ració amb l’Ajuntament de València, la Diputació i la Generalitat. En 2018 l’Ajunta- ment reactiva la Mostra de València-Cinema del Mediterrani, amb estructura i pressupost independent, mentres MVM 2018 es reafirma com una trobada de trobades, introdueix l’Aplec de Dansa i centra tots els seus recursos a dotar d’un perfil propi i d’un públic fidel a cada àrea temàtica, sempre impulsant el projecte de convertir València en una capital de referència de les cultures dels pobles del Medite- rrani.

En aquesta setena edició de MVM es reforça la dimensió mediterrània amb la presèn- cia de músics, artistes, ballarins, autors i pensadors provinents de més països. Es recupera la Mostra de Gastronomia i, sobretot, es consolida la Trobada d’Escriptors del Mediterrani com un espai privilegiat per a recitar, narrar i conversar sobre el que ens uneix i ens interpel·la en aquest convuls mar nostre.

Parc Central Russafa ❤

Parc Central
Valencia