Cartell VII Festival Cinema Ciutadà Compromés FCCC2021 red
Altres
Jueves 11/11 de 2021   19.30
Varios espacios
Valencia (Altres)
Entrada libre

El Festival Cinema Ciutadà Compromés, que enguany desenvolupa la seua setena edició, és el més gran de la Comunitat Valenciana, tant pel que fa a la seua durada (més d’un mes) com per la quantitat d’audiovisuals que es presenten 75 audiovisuals que es projectaran en 44 sales diferents de més de 21 localitats d’arreu el territori valencià.
Un Festival amb un fort arrelament a la societat civil organitzada. El certamen implica a més de 60 entitats de diferent caire de tot el país (associacions veïnals, culturals, de defensa del territori, ecologistes, etc.)
Cinema Compromés. El FCCC tracta temàtiques de màxima actualitat: Memòria històrica, Feminismes, Territori i Noves realitats socials. El cinema com a experiència emocional col·lectiva. A través del cine-fòrum s’estableixen conversatoris entre realitzadors, societat civil organitzada i espectadors, generant uns lligams emocionals més enllà de la projecció dels audiovisuals. Amb el Festival es pretén desenvolupar la part crítica i social de l’audiovisual fet a la nostra terra, atenent i prestant major atenció als productes fets en valencià.
Dur l’audiovisual on està la ciutadania. Utilitzem sales comercials com Cinemes LYS, Multicines d’Ontinyent i institucionals (universitats, museus, cases de cultura, etc.); però especialment sales d’associacions, ateneus, col·lectius, plataformes, etc. En esta edició del FCCC, ACICOM torna a premiar els millors projectes en diverses categories: documental, foment del valencià, micro-mecenatge, ficció, valors ciutadans, etc.

Varios espacios Altres

Varios espacios
46001 Valencia