Escénicas | Menuts
Sábado 11/2 de 2017   17.30
Teatre del Raval
Gandía (Zona + Alla…)
5€

El festival musical més acollidor que dóna suport a la nostra música: qualitat i proximitat.
 Aquest encontre cultural convoca cada any un ventall en miniatura del que s’està coent musicalment parlant ara i ací, donant suport als artistes de la nostra terra, en especial atenció a les músiques que no se solen programar als grans festivals. Cal destacar també que el nivell artístic és de contrastada qualitat, donant també veu a alguns artistes emergents que seran referència o ja ho són en un futur o present immediat. Com és el cas de Gener o Arthur Caravan que ja han passat en anteriors edicions del festival. Paga la pena afegir que molts d’ells han estat guardonats als Premis Ovidi Montllor a la Música en Valencià els darrers anys i en això continuen fent més gran la nostra cultura, malgrat que, malauradament, la major part d’ells són desconeguts pel púbic en general, que se sol moure sota els criteris de moda.

Dissabte 11.02, a les 17h30: La màgia d’en Cotonet, de Cia. La Fada Despistada (Mallorca) Espectacle per a públic familiar.
Entrades: 5 €
Aquesta és la història de com es van conèixer Cotonet, un núvol petitó i poruc que el que millor fa és plorar i la Fada que no sap cantar i és bastant Despistada. Dos personatges entranyables que ens porten a través de la música al món màgic de l’amistat. Es troben per casualitat i cadascun d’ells aporta el que li manca a l’altre: la confiança amb ell mateix, les seues capacitats i els seus somnis a la vegada de descobrir la importància d’esser diferents. L’espectacle es presenta en format de concert en directe amb en Pep Toni Ferrer, Michael Mesquida, Teo Salvà i la fada despistada Cecilia Adriana Giménez. La màgia d’en Cotonet és el segon llibre-cd composat, enregistrat i editat a Mallorca, pensat per als menuts que ja han aprés a llegir i comencen amb la lletra lligada amb la intenció no sols d’estimular la vista i l’oïda, sinó també d’apropar-nos a les emocions dels infants i les famílies.

Teatre del Raval Zona + Alla…

San Ramón, 8
46702 Gandía