Música
Sábado 28/11 de 2020   12.30
Ca Revolta
Valencia (Ciutat Vella)
5/10€

Vermut Sessions és el nou cicle de concerts que organitza l’Ecobar Sucamulla a Ca Revolta, i que comptarà amb grans artistes i bandes de diferents estils.

Què millor que fer un aperitiu veient un bon concert en un lloc preciós i especial del centre històric?? Doncs això és el que tindrem a Ca Revolta cada dissabte de matí.

Per a la inauguració del cicle estem molt contentes de poder comptar amb el trio SONTRES, format per Clara Juan Soler al saxo tenor, el gran baterista Vicente Espí Nieto i Borja Flores Llorca al contrabaix.

Ens oferiran un repertori d’estàndars de jazz passats pel seu tamís de vanguarda, i de segur que aconsegueixen que gaudim d’un concert ple d’energia.

L’aportació pels músics és de 5€ a 10€, sent el públic qui aporta el que èticament creu oportú.

En l’Ecobar Sucamulla podreu beure alguna cosa durant l’actuació i tastar la seua deliciosa cuina ecològica, de temporada i de proximitat.

Important: per a complir amb les mesures i distància de seguretat l’aforament és limitat, així que es recomana que faces la teua reserva en el telèfon 666 219 309 i/o acudir amb antelació.

Ca Revolta Ciutat Vella

Santa Teresa, 10
46001 Valencia