f9669f63-5f7a-4311-a925-4848cfad6e74
Exposicions
Del vie 5/3 al dom 25/4 de 2021
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
Entrada libre

Aquesta mostra s’hauria d’haver inaugurat l’any passat (el terrible 2020), però arribà la pandèmia i s’ho endugué tot per davant. Una circumstància imprevista, un gran mal major que ens hauria de fer reflexionar sobre la fragilitat del nostre món i, sobretot, de com l’afectem els éssers que l’habitem i la nostra manera de viure.
Un recull de les obres de 60 il·lustradors/es membres de l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana – APIV, qui ens conviden, a través de les seues ferramentes de treball, a prendre consciència de la necessitat d’una vertadera revolta mediambiental.

D’una manera oberta i subjecta a diferents punts de vista —fins i tot, a aquells més crítics— aquestes il·lustracions reflexionen al voltant de qüestions apressants per a la pervivència de l’ésser humà i el món animal i vegetal com són els Objectius del Desenvolupament Sostenible, el canvi climàtic o les campanyes mediàtiques i de conscienciació com l’anomenada «Joventut pel clima / Fridays for future».

Una exposició que té com a fil conductor la reivindicació mediambiental i ecologista, i la conscienciació de la importància de la sostenibilitat com un dels grans reptes del segle XXI, i per a la que no imaginem un altre lloc més adient que el Jardí Botànic de la Universitat de València, com a espai de conservació, divulgació i estima pel nostre entorn natural.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia