LogoIndieSummit-241x300
Altres
Jueves 1/3 de 2018   09.00
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)

El centre d’innovació Las Naves acull l’esdeveniment internacional València Indie Summit, organitzat pel Cercle Valencià dels Videojocs amb la col·laboració de l’Associació d’Estudiants de Videojocs (AEV). Tindrà lloc els dies 1 i 2 de març i el seu objectiu principal és connectar l’escena del desenvolupament de videojocs independents amb la ciutat de València.

Al llarg de dos dies, les persones que s’inscriguen podran assistir a xarrades sobre temes relacionats amb el desenvolupament independent de videojocs, així com taules redones amb professionals nacionals i internacionals. Per exemple, participaran Janna Palm, directora de Stugan (possiblement la iniciativa mundial de desenvolupament independent més coneguda); Raul Rubio, CEO i director creatiu de Tequila Works (creadors de Rime i co-creadors i editors de Sexy Brutale, entre altres jocs); i Carlos García, CEO i director de joc d’Anima Project.

Les persones assistents podran, a més, provar en primera persona els projectes d’altres desenvolupadors, participar en diferents trobades de treball i, finalment, participar en els Indie Paella Awards. Aquests premis pretenen guardonar projectes de desenvolupament independent de videojocs que es presenten abans del 16 de febrer, amb la finalitat d’impulsar el treball en aquest sector.

El Cercle Valencià dels Videojocs, organitzador de València Indie Summit, és fruit del treball que s’ha dut a terme des de fa dos anys en el grup sobre creació digital. Un grup de treball impulsat pel centre d’innovació Las Naves, a través de la seua xarxa Connecta Cultura, que té com a objectiu recolzar totes aquelles iniciatives que promoguen el sector a la nostra ciutat.

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia