GIRA
Escénicas | Menuts
Viernes 22/10 de 2021   19.30
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
10€

Torna al TEM la gala internacional organitzada per Valencia Dancing Forward, associació cultural creada per a garantir la projecció professional de joves ballarins en formació i donar a conéixer els beneficis socials de la dansa. L’espectacle compta amb cinc peces coreogràfiques que van de la dansa clàssica a la contemporània, amb l’objectiu de mostrar la versatilitat artística dels dotze ballarins de la jove companyia.

ROCK ‘N’ ROLL
Coreografia de Jenna Lee creada per a la Sadlers Wells Gala for National Youth Ballet. Una peça de dansa neoclàssica a ritme de rock.

LA FORMA DEL RELLEU (Estrena absoluta)
Coreografia d’Alba Carbonell sobre l’amistat i la recerca de la felicitat.

NOVA CREACIÓ (Estrena absoluta)
Coreografia de José Carlos Blanco

AIR
Coreografia de Philip Taylor creada en 2006, dins del programa “Lines of life”, i presentada pel Ballet Theater Munich a l’Staatstheater am Gärtnerplatz. Peça inspirada en la composició musical homònina d’Aaron Jay.

FLABBERGAST
Coreografia de Gustavo Ramírez que mostra, en clau d’humor, un dia qualsevol on el fil conductor són els estereotips. Peça estrenada en 2002 per la companyia nord-americana Luna Negra Dance Theater.

FITXA ARTÍSTICA
Directors: Laura Bruña, Joan Crespo, Elizabeth Taberner
Repetidores: Laura Fernández, Yolanda Peña
Ballarins: Kevin Au, Beth Andrews Bossy, Marc Comellas , Eva Estellés, Adriá Gago, Herman Keim, Novella Petrucci, Ainhoa Segrera, Juan Esteban Serna, Silje Vereide, Zoe Wojcik
Tècnic de llums: Ramón Jiménez

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia