Cartel-LEC-V-
Cinema
Viernes 24/9 de 2021
Auditori Municipal de L'Eliana
L'Eliana (Zona + Alla…)

El mes de setembre serà un mes dedicat al cinema a l’Eliana. L’Ajuntament proposa el MES BERLANGA per a homenatjar el mestre del cinema valencià amb diversos actes i projeccions. I l’associació LECINEMA, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura, convoca la V edició del Festival Internacional de Curtmetratges L’ELIANA CINEMA. L’any passat, per qüestions que no fa falta explicar, el festival va haver de ser suspés. Enguany torna amb més ímpetu i més de dues setmanes de duració. El Festival potencia la SECCIÓ 72h consistent en el rodatge d’un curtmetratge durant el cap de setmana del 10 de setembre (Divendres) al 12 de setembre (Diumenge) de 2021. Els participants tindran 3 dies (72 h) per a escriure el guió, rodar, muntar i entregar un
curtmetratge que no supere els 5 minuts, crèdits inclosos. L’organització indicarà per sorteig la localització que corresponga a cada equip. Al mateix temps s’entregarà un objecte que haurà de formar part important del guió. L’Organització del Festival ha organitzat una varietat d’actes que completaran els 16 dies de duració de l’esdeveniment: Xarrades, col·loquis, tallers, masterclass, projeccions… Un ventall de propostes de cinema obertes a totes les persones cinèfiles o curioses.

El divendres 24 de setembre es projectaran tots els treballs gravats en 72h per a visionat del jurat i premi del públic i el dissabte 25 se celebrarà la festiva Gala Final amb lliurament de premis, espectacle i catifa roja. Tots dos actes són oberts i tindran lloc a l’Auditori del Centre Sociocultural de l’Eliana.

Els premis a atorgar són:
1r Premi, 800€, Espiral Daurada més diploma.
2n Premi, 400 € més diploma.
3er. Premi, 200 € més diploma.

Hi haurà també premi del públic i esments a millor interpretació, millor guió, millor fotografia i premi especial al film sobre diversitat sexual atorgat per l’associació “Marietes” de la LGTBI+ local.

Auditori Municipal de L'Eliana Zona + Alla…

Plaza Del Juez Miguel Comes, 1,
46183 L'Eliana