Captura de pantalla 2021-05-25 a las 10.11.27
Escénicas
Viernes 11/6 de 2021   20.00
Teatre Micalet
Valencia (Extramurs)
13/18€

Si ets un personatge Shakespearià mil maneres de morir tindràs, herois, malvats, traïdors, reis i enamorats per parts iguals. Vides creuades i aventures tan reals i tan actuals que no deixen indiferent a ningú.

Marcel Tomàs passa pel sedàs del seu particular univers creatiu alguns dels icones del gran dramaturg, els fa viatjar als temps moderns al servei d’un show hilarant.
Els mateixos personatges creen unes problemàtiques que els involucren a viure unes peripècies constants. Intentaran resoldre el conflicte a la seva manera i mai serà la millor manera, provocant un desenllaç pervers i amb conseqüències terribles, fent que l ’espectador es sorprengui constantment i es diverteixi.

Que si la Julieta del Romeu està temptada de treure’s la vida…? Res millor que truqui al centre d’atenció al suïcidi i s’animi consolant al seu deprimit interlocutor … Que Otelo i Desdèmona acabaran com el rosari de l ’Aurora. . .? Si no podem evi tar -ho, aprofitem la tragèdia per riure una estona tots plegats.

El dilema, més que Ser o no ser , és Riure o no riure. Tot depèn de tu.

Teatre Micalet Extramurs

Mestre Palau, 3
46008 Valencia