Cinema
Sábado 12/12 de 2020   21.00
La Filmoteca
Valencia (Ciutat Vella)
2.5€

Sessió especial LABdeseries
30 aniversari de Twin Peaks
10 – 12 DES
La mort de Laura Palmer va impactar al món sencer fa 30 anys i va marcar una fita, no sols en el camp de la televisió. El festival LABdeseries, que ha traslladat a 2021 la seua segona edició a causa de l’emergència sanitària, proposa una sessió especial per a recordar aquell esdeveniment sèriefil, amb la projecció del primer capítol de Twin Peaks, la mítica sèrie creada per David Lynch i Mark Frost. A continuació tindrà lloc un col·loqui amb cineastes i crítics sobre la gran influència posterior d’aquesta ficció tant al cinema com en les sèries. La muerte de Laura Palmer impactó al mundo entero hace 30 años y marcó un hito, no solo en el campo de la televisión. El festival LABdeseries, que ha trasladado a 2021 su segunda edición debido a la emergencia sanitaria, propone una sesión especial para recordar aquel acontecimiento seriéfilo, con la proyección del primer capítulo de Twin Peaks, la mítica serie creada por David Lynch y Mark Frost. A continuación tendrá lugar un coloquio con cineastas y críticos sobre la gran influencia posterior de esta ficción tanto en el cine como en las series.

DJ 10 DES / 18.00 H Presentació del capítol i col·loqui posterior: “La influència de Twin Peaks en el cinema i les sèries de TV”.
DS 12 DES / 21.00 H
Twin Peaks · Cap. 1
DAVID LYNCH. EUA. 1990. VOSE. Color. 95′. Digital HD.
Int. Kyle MacLachlan, Michael Ontkean, Peggy Lipton, Jack Nance, Sheryl Lee, Russ Tamblyn, Joan Chen, Piper Laurie.
L’agent Cooper del FBI es desplaça a la xicoteta localitat de Twin Peaks per a investigar l’assassinat de la jove Laura Palmer. Des de la seua arribada al poble, aparentment tranquil, comença a tindre uns estranys somnis sobre la seua estada en el lloc i l’assassinat de Laura.

La Filmoteca Ciutat Vella

Pl. Ajuntament, 17
46002 Valencia