Escénicas
Sábado 23/1 de 2016   21.00
Llavoreta Espai Creatiu
Valencia ()
Entrada libre

Tríp ti co

TRIANGLE TEATRE naix l’any 2015 com a plataforma d’investigació i creació teatral. Un projecte creat per l’interès i l’entusiasme en realitzar un camí d’investigació creatiu que esdevinga conseqüentment en un estil propi, en un segell, una manera personal d’enfrontar-nos a l’acte escènic. Parlem, per tant, d’un mecanisme d’engranatge que pretén donar llum verda a les inquietuds artístiques del seu conjunt, emparant-se en el treball laboriós de la investigació, fomentant la creativitat i creant així una nova essència teatral.

TRIANGLE TEATRE és un projecte creat i dirigit per Borja López Collado, amb la col·laboració de Victoria Mínguez, Ramon Rodenas, Pere Sánchez Bosch, Paula López Collado, Marc Soler Canals i Laura Valero.

Actualment, la companyia compta en el seu repertori amb TRÍP TI CO (trilogía de lo infernal, terrenal y celestial) de Borja López Collado, obra composta per les peces breus: “La Generación de Apocalipsis” / “IDA” / “Bienvenida a casa, hija “. I té pendent d’estrena la peça Amoureux Solitaires dintre de la programació de la V Edició del festival d’arts escèniques Russafa Escènica.

Llavoreta Espai Creatiu

Calle Orihuela, 14
46009 Valencia