Música
Viernes 18/5 de 2018   22.00
Casal Jove del Port
Valencia (Zona + Alla…)
Entrada libre

El Music Port Fest celebrarà la seua primera festa de presentació el pròxim divendres, 18 de maig, en el Casal Jove del Port de Sagunt. L’acte començarà a partir de les 22:00 hores i servirà per a donar a conèixer els detalls d’este festival que tindrà lloc els dies 6 i 7 de juliol en l’Espai La Nau de la localitat del Camp de Morvedre. A més, se sortejaran diversos abonaments entre els assistents. En esta ocasió, el públic podrà gaudir amb les cançons de Tórtel, projecte encapçalat per Jorge Pérez. Es tracta d’una de les bandes més importants del pop valencià i els llançaments del qual sempre reben les lloances de la crítica. Això succeeix des de l’any 2009, quan van publicar Lugar nuevo. Posteriorment, arribaria Entusiasmo, que va comptar amb altres habituals del panorama musical valencià com Víctor Ramírez (Exposure), Pau Roca o Cayo Bellveser, entre d’altres.

Este últim, membre de Ciudadano (López) i Maderita juntament amb Jorge Pérez i col·laborador de Josh Rouse, també va aportar el seu granet d’arena en la concepció de La Gran Prueba, tercera referència de Tórtel. Un àlbum d’aire brasiler, amb melodies vitalistes, que desembocaria en Transparente, un dels treballs més elogiats de la banda gràcies a les seues melodies pop amb passatges psicodèlics. Per últim, fa unes setmanes es va editar l’EP Alucinados, on Jorge Pérez ha compartit solcs amb Alberto Montero, cantant i compositor del Port de Sagunt.

D’altra banda, l’escenari del Casal Jove també acollirà la proposta de Freak Frogs, quartet local d’indie-rock que es va fer amb el segon lloc del concurs de talents Morvedre Rock. Un certamen que s’ha desenvolupat durant els mesos d’abril i maig amb la participació de nou bandes valencianes.

Casal Jove del Port Zona + Alla…

Calle Vent de Marinada, s/n - Puerto de Sagunto
46520 Valencia