Música
Jueves 26/4 de 2018   19.00
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Dijous, 26 d’abril, a les 19 hores el reconegut guitarrista Toni Cotolí presentarà el seu nou disc, Rock Road, a la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, amb motiu del desè aniversari d’Amics de la Nau Gran.

En el seu nou treball, el guitarrista valencià versiona els temes més mítics de la història del rock i del heavy-metal, que han sigut part fonamental de la banda sonora de la seua vida. Reconegut com a màxim exponent de la guitarra mediterrània en el panorama internacional, l’artista Toni Cotolí ofereix en el seu nou àlbum una selecta recopilació dels grans temes de la història del rock, adaptats a la guitarra clàssica.

Rock Road inclou versions de bandes com Queen, Scorpions, Guns N’Roses o Metallica, fins a més actuals com Passenger, Imagine Dragons, Keane o Hoobastank. Aquest nou treball suposa per a Cotolí un retorn als seus orígens, ja que la seua carrera musical va començar tocant en bandes locals de rock.

Cotolí té sis CD editats: Toni Cotolí (2003), Entre Amigos (2007), Puesta de sol (2010), Sueños (2014), Aromas de Guitarra – Oda’ (2015) i Rock Road (2018), que ha presentat en països com França, Suïssa, Alemanya, Itàlia, Portugal, Anglaterra, Estats Units, Japó, Xina i Unió dels Emirats Àrabs.

Aquest concert s’integra dins del cicle d’activitats que l’associació Amics de la Nau Gran ha organitzat per celebrar el seu desè aniversari. Del gener al juny, l’associació integrada per més d’1.500 persones ha organitzat una àmplia programació oberta a tot el públic que inclou taules redones, exposicions, conferències, concerts i teatre en diferents espais de la ciutat.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia