thais-morell-mardamura-2
Jazz ♪ | Música | World ♪
Jueves 21/9 de 2017   20.00
Mar d'Amura
València (Poblats Marítims)

Sens dubte, una de les millors coses que portarà la tardor enguany serà la visita de la compositora, músic i cantant brasilera Thaïs Morell, qui va deixar València fa un any per a instal·lar-se de nou en la seua ciutat natal, Curitiba. No hem desaprofitat l’ocasió i l’hem convidat a tocar a Mar d’Amura el dijous 21 de setembre. En solitari i acústic, repassarà tots els temes del seu últim disc Amaralina (Sedajazz Records, 2015), nou joies pròpies i algunes versions que va enregistrar amb destacats músics valencians com Alberto Palau, Carlos Sanchis, Javier Vercher, Carles Dénia, Andrés Belmonte o Natxo Tamarit, entre altres.

Aquest àlbum està inspirat en ressons de mar, naturalesa salvatge i instruments de l’extens folklore brasiler com el pandeiro o el tamborí. Amaralina pren el millor dels arrels de Thaïs Morell i ho suma a nombroses influències musicals i culturals que van de terres espanyoles a africanes, es detenen en vells cafès francesos i passegen pels socs turcs.

En aquesta visita tan especial, de segur, Thaïs Morell recordarà amb nosaltres altres temes del seu reeixit primer disc Cancioneira, així com alguns dels clàssics més coneguts de la bossa nova.

CLIPS:
https://www.youtube.com/watch?v=3nZuM1S_4JU
https://www.youtube.com/watch?v=Aiwh_rLUMJY
https://www.youtube.com/watch?v=MH7sugZ4DUI

Entrada, de venda en taquilla: 10€ (amb consumició). No s’admeten reserves. Aforament limitat. Obrirem taquilla a les 19:30.

Per a sopar després del concert, reserveu telefonant al 961227324, per favor.

Mar d'Amura Poblats Marítims

Progrés, 159
46011 València