Escénicas | Menuts
Domingo 26/7 de 2020   11.30
La Beneficència
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El programa Teatre a la Bene torna amb una nova programació per als diumenges de matí. El pati V del Centre Cultural i Museístic de la Beneficència es converteix en un nou lloc d’encontre infantil amb les arts escèniques i que compta amb la col·laboració i experiència del SARC.

Diumenge 19 de juliol torna la programació amb “Bambalina i el circ” a les 11.30 hores, amb entrada gratuïta i aforament limitat. En la representació, Bambolina per fi podrà mostrar el seu fantàstic «CIRC», encara que no és el circ de sempre. Ella portarà a les artistes més increïbles d’este món tan fantasiós i imaginari, amb el seu filtre de pallassa, clar. Amb l’ajuda del públic gran i xicotet, convertirem este xou en un gran joc de màgia, acrobàcia, personatges frikis i animals feroços.

El 26 de juliol serà el torn de “Contant sota la pluja d’ulls” amb el contacontes Suso Benítez. El 2 d’agost, gaudirem amb “Hansel&Gretel” de La Tourné Teatro. I el 9 d’agost, “Tornillo Magic Clown” de l’Associació d’Artistes Professionals.

Ja en la segona quinzena d’agost, diumenge 16, Tramant Teatre escenificarà “Cyrano de Bergerac” i el 23 d’agost, “Cantatitelles” d’Altereven. El 30 d’agost “Cant a la terra”, un recital de poesia de Melodemodomies. I tancarà Juanjo Tradicions amb la màgia escènica de “El gran show de Carlos Barfi”.

La Beneficència Ciutat Vella

Corona, 36
46003 Valencia