Coberta Manuel Molins
Presentació de llibre/disc
Jueves 10/12 de 2020   19.00
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

La Institució Alfons el Magnànim – Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presenta el primer volum de les ‘Obres Completes’ de Manuel Molins en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. L’acte, que tindrà lloc al Paranimf, se celebrarà dijous 10 de desembre a les 19 hores.
A més de l’autor Manuel Molins, hi intervindran M. Josep Amigó (vicepresidenta de la Diputació de València), Antonio Ariño (vicerector de Cultura de la Universitat de València i director de l’Institut de Ciències Socials i de la Cultura del Magnànim) i Francesc Huguet (crític i historiador del teatre de la Universitat Autònoma de Barcelona). Després de la presentació hi haurà una lectura dramatitzada d’alguns fragments a càrrec dels actors Rosana Pastor, Resu Belmonte, Paula Albert, Cristina Sanmartí, Helena de Luis Sapiña, J. Manuel Cassany i Junior Severo.
En aquest volum figuren sis obres del «Cicle de l’altra memòria» i deu agrupades sota l’epígraf «Europa, política, art». El professor Francesc Foguet analitza magistralment el conjunt de l’obra de Molins en la presentació que serveix de guia per a comprendre la trajectòria de l’autor, mentre que la traductora eslovena Simona Škrabec se centra en l’estudi de la Trilogia d’exilis. I el mateix Molins tanca els preliminars amb una divertida carta adreçada a Shakespeare que li serveix de pretext per a introduir la seua pròpia obra.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia