Exposicions
Sábado 16/2 de 2019   11.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Abans de menjar, construïm una taula; abans de xerrar, construïm una taula; abans de jugar, construïm una taula; abans de reivindicar, construïm una taula; per a conéixer-nos, construïm una taula. I aquesta taula, com a element vehicular i dispositiu per a crear un cúmul de situacions per a celebrar l’oci d’estar junts/es a la plaça del Carme.

Amb aquest punt de partida, des del col·lectiu Nyamnyam vos volem convidar a participar en la primera jornada d’obertura del projecte ‘A quatre potes’. Per a tal cosa farem una picaeta al claustre gòtic del Centre del Carme, mentre vos mostrem els materials -i les històries- que hem recuperat dels magatzems del Carme per a pensar i construir aquestes taules amb vosaltres.

Què és una taula? Perquè la podem fer servir -a sobre, a sota o al voltant- a la plaça? Podem des d’allí activar l’oci sense generar consum? La taula converteix l’espai públic en privat? S’ha d’acabar cremant en una falla? A través del dibuix, l’assemblatge, el joc, el vídeo, beure i xerrar, volem donar forma a aquestes taules que arribaran a la plaça del Carme el 2 i 3 de març per a activar-les entre tots/es.

‘A quatre potes’ és un projecte del col·lectiu Nyamnyam que forma part d’Estètiques Transversals – Ecosistemes de l’Oci, un projecte d’Idensitat en col·laboració amb el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia