Tallers | Menuts
Domingo 30/12 de 2018   12.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

A l’il·lustrador japonés Taro Miura li interessa de manera molt especial el tema de la ciutat, el qual ha tractat en llibres i que porta diversos anys explorant a través d’un projecte personal que consisteix a crear la teua ciutat sobre la taula. Les ciutats en les quals vivim ens acompanyen amb la seua història, els seus carrers, zones enjardinades, edificis emblemàtics, centre històric, etc.
Sempre hi ha coses a les nostres ciutats que ens agraden, i també coses que ens disgusten i ens fan la vida més difícil. Per això hi ha coses que ens agradaria canviar i unes altres que volguérem incorporar a la nostra ciutat.

Amb l’objectiu de construir entre tots junts la nostra ciutat ideal, Taro Miura desenvoluparà en el Centre del Carme de València el taller ‘La ciutat de paper’, el qual ja ha realitzat prèviament en Japó i Itàlia. En ell poden participar 25 persones, xiquets i xiquetes de 5 a 8 anys, acompanyats per adults. L’activitat consistirà en retallar en cartolines aquells edificis, objectes, persones, animals, etc. que trobem a faltar a la nostra ciutat i que desitjariem tindre a prop.

Aquest taller tindrà lloc aprofitant la presència de l’artista a València, coincidint també amb les activitats que, amb el lema ‘Brindis al sol’, se celebraran per a commemorar el 20 aniversari de l’editorial Mitja Vaca.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia