Música
Viernes 21/2 de 2020   21.00
Sala Moon
Valencia (Altres)
10/12€

El nom d’una de les platges de Benidorm, El Mal Pas, és també el del quart disc del quintet valencià Tardor, un secret que van desvelar en un final d’actuació Digne de recordar, com expressa el títol del primer senzill d’avançament del disc en el concert de comiat del seu anterior treball, Patraix.

La nova aventura de la banda té ja una altra parada transcendental, en la sala Moon de València, el 21 de febrer. Eixe és el dia escollit per a la primera posada en escena de l’univers sonor d’El Mal Pas. Les entrades per a esta festa d’inici de gira es poden adquirir en la web del grup y en Wegow al preu promocional de 8€ fins el 31 de desembre. Després, passaran a costar 10€, 12€ en taquilla. El 28 de febrer també faran parada amb El Mal Pas a casa Gracia de Barcelona i les entrades es poden adquirir ja en Wegow.

Àlex Martínez (veu i guitarra), Cesc Domènech (bateria), David Garcia (guitarra), Tono Hurtado (baix) i Yeray Calvo (teclats) han cuinat el seu primer LP autoproduït i gravat en l’estudi Malamute del mateix Hurtado, un treball que està sorprenent a tots els que han tingut accés a ell a través de les plataformes digitals o en format físic adquirit en la pàgina web de Tardor (www.tardorvlc.com).

El Mal Pas és una aposta de la banda per la llibertat creativa i l’ofici aprés en estos anys, elements que es veuran reflectits en cadascuna de les noves cançons, una obra que supera prejudicis i ha soterrat complexos al si de la banda.

Per a conéixer com sona la transformació de Tardor cal tindre el disc a les mans, amb la portada il·lustrada per Àfrica Pitarch. També es pot disfrutar del videoclip de Digne de recordar, obra del realitzador Carles Mas, qui va captar les vibracions de la màgica nit del concert fi de gira de Patraix, i de la nova peça audiovisual que hui s’estrena. Es tracta del videoclip del tema Tens una alegria contagiosa, una peça animada amb llums de neó signada per Vicent Todolí, amb aires dels huitanta, molt en la línia de l’estil de la cançó. Un regal de Tardor fins a l’any que ve, concretament fins al 21 de febrer en la posada de llarg d’ El Mal Pas.

Sala Moon Altres

Sant Vicent Màrtir, 200
46015 Valencia