Tallers | Menuts
Miércoles 2/1 de 2019   10.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
21€

SESSIONS: 26, 27 i 28 de desembre de 2018 , 2, 3 i 4 de gener de 2019
HORA: de 10 a 14h. Possibilitat d’ampliar horari, guarderia de 8.30 a 10h, i servei de pícnic de 14 a 16h (si hi ha grup mínim i els alumnes portaran el dinar)
EDAT: de 3 a 12 anys (xiquets ja escolaritzats)
PREU: els 6 dies són 120 €. Possibilitat de dies solts per 21€. El servei de guarderia són 2,5€ més per dia i el de pícnic 3€. DEscomptes per a germans

DESCRIPCIÓ
Aquest mes de desembre convidem una vegada més als més menuts a celebrar el Nadal al Jardí Botànic! Sis dies per gaudir de la gran biodiversitat que caracteritza el nostre planeta. I és que enguany no només volem parlar de plantes, sino també de tots el regnes que classifiquen els éssers vius que coneguem i de com tots són importants per mantindre l’equilibri dels ecosistemes. Animals, plantes, procariotes, fongs i molt més. Activitats dins de l’aula però també fora, al nostre magnífic Jardí, per reforçar in situ tot allò après, mitjançant jocs de pistes per a reconèixer les diferents espècies i descobrir racons amb moltes sorpreses. Sense oblidar-nos de les manualitats, les receptes i la música, per començar amb molta diversió el pròxim any. T’apuntes? Celebra el Nadal amb el Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic!

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
Es pot realitzar la matricula a través del formulari d´inscripció d´aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es o cridant al 96 315 68 18/661427512

PROGRAMACIÓ DELS TALLERS DE NADAL
2018
26 DICIEMBRE
Superegnes, dominis o imperis. Els set Regnes. Com es clasifiquen els éssers vius. Importància de la Biodiversitat.
27 DICIEMBRE
El superreino Prokaryota, un reino muy antiguo.
Causas que provocan la pérdida de Biodiversidad. Contaminación ambiental. Actividades con materiales reciclados.
28 DICIEMBRE
Las plantas sin flor. Explorando el invernadero de Helechos: “los inventores de la madera”. Nuestra urna Wardiana.
2019
2 ENERO
Reino Animal. Hablemos de los animales de polinizadores de las orquídeas.
3 ENERO
Plantas que viven en condiciones extremas. La vida íntima de las crasas. La verdad sobre las plantas del desierto.
4 ENERO
Un reino muy extendido: Fungi. Los hongos buenos que nos comemos, alguna receta haremos…. ¡Clase de Baile!!!, un poco de fiesta nunca viene mal para empezar el año con ilusión.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia