agenda_1337
Tallers | Menuts
Domingo 28/5 de 2017   11.00

(Extramurs)
Entrada libre

PROFESSORA: Núria Ferriol
PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 2 MAIG 2017
LLOC: Jardí exterior
HORARI: Diumenge d’11 a 13.30h
PREU: Gratuït (aforament limitat a 14 xiquets)
EDAT: de 5 a 12 anys

DESCRIPCIÓ

Repetim la fórmula que l’any passat tant bon resultat ens va donar, oferir cursos que ens ajuden a trobar la InsPiració al Jardí, emmarcats al concurs InsPirats pel Botànic . En aquest cas, és tracta d’un taller per als més menuts, en el que desenvoluparem diferents tècniques (grafit, tinta xinesa, aquarel·la, barres…), aplicades a l’observació de plantes, arbres i racons que conformen el nostre Botànic.

L’objectiu del taller és fomentar el coneixement i desenvolupament de les capacitats artístiques del xiquet/a. Per a tal fi, ens servirem de l’observació d’un entorn natural proper com és el Jardí Botànic, i de l’experimentació amb diferents tècniques de dibuix que permeten una interpretació creativa del que han vist.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Cal reservar places mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, entre setmana de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el nom i cognoms dels xiquets a participar, i telèfon de contacte d’un adult. Una vegada us confirmem la plaça ja estareu matriculats. 

Extramurs