Tallers | Menuts
Sábado 12/12 de 2020   11.30
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
8€

DIA: 12 de desembre
HORA: de 11:30 a 14 h
DESTINAT A: famílies amb xiquets i xiquetes majors de 6 anys
PREU: 8 € per persona
INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: a través del formulari d’inscripció
AFORAMENT: màxim de 15 persones
DESCRIPCIÓ
Si us agrada la natura i passar el dia en família, us animem a participar en els tallers familiars del Botànic. Hem programat diferents activitats encaminades a sensibilitzar i respectar el medi ambient a través del joc i la creativitat, de la mà del Gabinet de Didàctica del Jardí.
Els tallers estan dirigits tant a xiquets i xiquetes com a adults, tan sols necessitareu ganes d’aprendre i passar-ho bé en un entorn natural i segur. Què millor que gaudir amb la teua família d’un taller didàctic en el Jardí Botànic. Apunteu-se i viviu moments divertits i a l’aire lliure tots junts!
El segon taller de desembre, del dissabte 12, s’anomena Dispersió de Llavors i amb ell podreu conèixer les llavors i com viatgen. Saps que algunes llavors, com les del coco, poden viatjar milers de quilòmetres a través de l’oceà? Acompanya’ns en aquest i en altres viatges increïbles per terra, mar i aire. Coneix les parts d’una llavor, els mètodes de dispersió i com són utilitzats per a repoblar ambients mediterranis.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia