Tallers
Lunes 13/1 de 2020
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Data: del 13 al 19 de gener de 2020

Hora: de 11:00 a 21:00 hores

Lloc: Centre del Carme. Sala Dormitori

L’objectiu de Taller d’investigació artística és explorar les possibilitats d’interacció del cos humà amb la llum des d’una perspectiva de consciència activa.

En Radiante ens agrada tornar a experimentar en els nostres treballs amb les nostres primeres experiències teatrals d’exploració, conceptualització, treball amb el cos, la consciència espacial, el ritme, els estats alterats de consciència i l’art performatiu. Treballarem amb la paraula com a expressió escrita, l’expressió corporal de la dansa, del cant, l’experiència d’usuari en la intervenció de l’espai i l’art performatiu.

El taller es documentarà amb fotografia, vídeo i notes, pretenem recollir el treball d’exploració per a poder analitzar-lo i vincular-lo a les teories de l’art i del disseny per a traure conclusions que ens permeten desenvolupar nova propostes artístiques. Treballarem amb textos de la filòsofa María Zambrano per a iniciar un primer debat cada jornada.

Comptem en l’equip d’investigació, entre altres, amb la coreògrafa Cristina Fernández Pintado, l’artista visual Marta Negre, el dissenyador, investigador i professor del l’EASD València Dioni Sánchez, l’artista i documentalista Andreu Signes, l’arquitecte Miguel Arraiz, el fotògraf Juan Romero, la cantant i lletrista Carme Sirera,  el cor de cambra Amistys i els components de Radiante Manuel Conde i Francesc Ribes.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia