Captura de pantalla 2016-01-26 a las 12.57.02
Altres
Sábado 6/2 de 2016   09.15
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)

La Asociación de Estudiantes de Videojuegos celebrarà la Student Game Meeting els dies 5 i 6 de febrer en “Las Naves: Espai d’innovació i creació” de València. Es tracta d’un esdeveniment destinat a totes aquelles persones que volen dedicar-se al desenvolupament de videojocs i als quals volen seguir evolucionant com a professionals.

La Student Game Meeting comptarà amb 9 conferències i 6 tallers on es parlarà de disseny de joc, art, programació, comunicació, guió, so i producció. També hi haurà una taula redona en la qual professionals de la comunicació i periodisme parlaran sobre com s’han de relacionar els desenvolupadors amb la premsa. D’aquesta forma, la Student Game Meeting està dissenyada per a formar des de la teoria a la pràctica en totes les disciplines importants en el desenvolupament de videojocs.

L’esdeveniment es tancarà amb la Beers & Testing VI, una festa del desenvolupament de videojocs en la qual s’exposaran les obres encara no acabades de desenvolupadors de tot el país. Així, altres desenvolupadors i públic general tindran l’oportunitat de provar-los. La preinscripció per a exposar videojocs està oberta i és totalment gratuïta.

Amb aquesta primera edició es vol asseure un precedent i convertir a la Student Game Meeting en un punt de trobada anual obligada per a tots els desenvolupadors de videojocs a Espanya.

Cadascun dels ponents són professionals reconeguts en el sector pel seu treball i experiència entre els quals es troben:

Kevin Cerdà, Cap de disseny de Rime en Tequila Works
Josué Monchán, Dissenyador narratiu i localitzador. Ha treballat en Runaway o Yesterday entre altres
Damián Sánchez, CEO & Àudio Director de Sonotrigger. Ha treballat en Rise & Shine, Blues and Bullets o Supermagical entre altres
Jaume Alós, Cofundador de Arpic Games i emprenedor
Tatiana Delgado, Dissenyadora de joc en King. Ha treballat en Tequila Works o Gameloft
Sergio Alloza i Marc Xavier, Psicòlegs i dissenyadors de joc en Psycogaming
Óscar Giménez, Artista 3D. Ha treballat en SKARA: The Blade Remains o Wanted: Weapons of Fate

Para més informació, poden visitar la pàgina de la Student Game Meeting

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia