Escénicas
Miércoles 3/2 de 2016   19.30
Sala Matilde Salvador
Valencia (Ciutat Vella)
2€

El Vicerectorat de Cultura i Igualtat, a través de l’Aula de Teatre de la Universitat de València i Arts Escèniques de la Fundació General d’aquesta institució acadèmica, organitza la programació teatral del segon quadrimestre, que arranca aquest dimecres, 3 de febrer, a la Sala Matilde Salvador de La Nau (19:30 hores), amb l’obra ‘Spaña’, de Xavo Giménez i Pau Blanco, amb producció de Purna Teatre.

L’obra es representarà els dies 3 i 4, i les entrades es poden reservar amb antelació a La Tenda de la Universitat, ubicada a La Nau i als campus, o bé a la seua web (www.latenda.es/entrades). Cada entrada té un preu de 2 euros.

Segons assenyala la companyia teatral en el seu dossier de premsa, “Purna Teatre s’ha cansat ja de la lluita combativa, de l’humor feridor i del teatre protesta. Hem decidit untar-nos el cos amb teatroteràpia de la bona”, i per això, diuen, han dissenyat un Spa: “Un local replet de serveis de plaer on el ‘spañol’ ja no pensa, només gaudeix”. Aquesta és l’escenografia de l’obra ‘Spaña’, una crítica àcida i repleta d’humor que convida l’espectador a reflexionar sobre la situació social, política i econòmica actual del país.

Sala Matilde Salvador Ciutat Vella

Universitat, 2
46001 Valencia