Escénicas
Miércoles 12/12 de 2018   20.30
Sala Off
Valencia (Extramurs)
10/12€

Qué va passar realment a València aquell dia? Qué va passar a València després de Saïd? I la nit del 1447? De que es parla als banys de l’Almirant mentre es treuen la roba? I si la riuà va ser una conspiració massònica? Que passaria si posem com a escenografía la gespa verda del Nou Mestalla que mai es va inaugurar? Que passaria si comencem pel final? Que passaria a València si la OMS prohibís el polieuretà? Qué passaria si l’arrós daurat transgènic dominés l’horta Sud? I si el llobarro de l’Albufera hagués transmutat a una nova espècie semblant a la perca del Nil? Que passaria si et digués que cada paraula i cada moviment estiguessen hipercalculats i tinguessen una raó de ser?

Som els Power Rangers taronja i morat i som d’ací, d’ on mai van arribar a ser res, és per això que hem tornat a València. El taronja ja no serveix perquè les bombones de butà van canviar a blau, i el morat va caure a la segona república. Ens agrade o no, son cosses que passen, així ens hem quedat: desubicats. Fora ens anava prou bé però volíem tornar a casa. Volíem fer una peça nova que parlara de noves tecnologies, de feminisme, d’inclusió social, de refugiats, d’animalisme, de veganisme, de globalització, de corrupció política, de crisi econòmica, existencial i artística, volíem tirar-nos pel fang amb una mascletà final… però, eu! Ens va sorgir un fall multiorgànic mentres ballavem ElectroAlbaes.

Si en lloc de fer algo nou ens parem un moment i fem amb tot això que tenim, gaudint, recordant i projectant amb el cos en moviment? Som hereus d’un patrimoni d’idees que no son nostres però que alhora ens pertanyen… I si en lloc d’esperar el nostre moment fem el moment nostre?

  • Miércoles 12 de diciembre a las 20.30h
  • Anticipada (por internet): 10€
  • En taquilla: 12€

Sala Off Extramurs

Túria, 47
46008 Valencia