Rodamons_Teatre
Altres | Menuts
Sábado 28/4 de 2018
Godella
Godella (Zona + Alla…)
Entrada libre

El proper dissabte 28 d’abril, entre les 12 i les 20 h, la plaça de l’Església de Godella acollirà per primera vegada la Fest(a) Sona Baixet, amb actuacions musicals, de màgia, titelles, tallers artístics i jocs creatius. Durant tota la jornada es succeiran els espectacles en diferents espais de la plaça, on hi haurà també la possibilitat de dinar mentre la festa continua amenitzada per la minidisco de la mà del mític locutor de Radio 3 Juan de Pablos.

Un programa per a tota la família
Sona Baixet Fest(a) presenta un programa cultural variat i de qualitat, senya d’identitat de la marca Sona Baixet, ideada per LaCasaCalba. Al llarg del matí actuarà l’autora i contacontes valenciana Elisa M. Matallín amb un espectacle de teatre de titelles i objectes amb música en directe per gaudir de la poesia de Gloria Fuertes i Rodamons Teatre, la companyia de música i teatre de l’Horta que des de l’any 1996 es dedica a la recerca i investigació de contes i músiques populars. I ho fan acompanyats per instruments antics i tradicionals, d’altres més actuals i fins i tot, reciclats. Dissabte ens portaran el seu espectacle Petiteses.
Ja de vesprada, la música continuarà de la mà del català Xavi Lozano, artista capaç de fer música amb qualsevol objecte que es troba per davant. Aquest músic experimental i multiinstrumentista desenvolupa una impressionant destresa construint melodies amb instruments insòlits quotidians. I no faltarà la màgia que tant agrada a grans i menuts i de la que gaudirem amb Rubén Aparisi, el mag de Vinalesa que amb el seu show demostra que la màgia està molt bé però els miracles, a Lourdes!
Al Sona Baixet Fest(a) hi haurà també tallers d’art amb Pepa Castillo que ha preparat Englobats, per personalitzar els nostres globus amb la nostra imaginació i els jocs creatius amb els quals la companyia d’Algemesí Disparatario posarà a prova la destresa dels participants per fer servir utensilis de cuina transformats en pura diversió.
El mestre de cerimònies de la festa baixeta serà El Triangulista, personatge que interpreta l’artista i productor Francesc Burgos, de LaCasaCalba, que donarà detalls del desenvolupament de la jornada amb el toc d’humor satíric que el caracteritza. I, per amenitzar Sona Baixet Fest(a), des dels micròfons de Radio 3 de Madrid ens acompanyarà Juan de Pablos, a qui podem escoltar cada vesprada en el programa Flor de pasión que dirigeix des de fa més de 40 anys.
El festival és d’accés lliure i gratuït. Els horaris i la informació dels espectacles es poden consultar en la web www.sonabaixet.com

Godella Zona + Alla…

Godella
46110 Godella