DSC05158Circ Obsolet
Escénicas | Menuts
Viernes 5/3 de 2021   17.30
Teatre del Raval
Gandía (Zona + Alla…)
6/8€

Divendres 5 i dissabte 6 de març el Teatre del Raval de acull Sona Baixet en Dansa amb dues propostes escèniques que seran el tret d’eixida del Sona Baixet Fest 2021, que se celebrarà al mateix Teatre del Raval i a la Fundació Espurna, al carrer Sant Ramon, el proper 27 i 28 de març.

Sona Baixet en Dansa ofereix la possibilitat d’accedir a dos espectacles, Son recuerdos, Cia. Alodeyá Circo Danza (Saragossa), que tindrà lloc en la sala i la peça breu InCom, Cia. Dunatacà (València), amb una durada de 20 minuts i que tindrà lloc a la primera planta del teatre. Els espectacles, adreçats al públic familiar es podran veure divendres 5 i dissabte 6 de març en dues opcions: l’opció primera contempla la possibilitat d’acudir primerament a la peça breu a les 17h30h i, seguidament, a l’espectacle de sala a les 18h00. L’opció 2 permet accedir primer a l’espectacle de sala a les 18h00 i després, a les 19h00, es podrà accedir a la peça breu de la primera planta. Les entrades per a cada opció es poden comprar en la pàgina web del teatre www.teatreravalgandia.org per 6 € de manera anticipada o 8 € en taquilla.

La peça breu InCom tracta sobre la tecnologia, que ens acosta quan estem més lluny però, paradoxalment, ens allunya quan estem al costat. És la sisena producció de la companyia valenciana Dunatacà, una peça que porta a la reflexió sobre les omnipresents xarxes socials i la sobresaturació tecnològica d’una manera amena, fresca i desenfadada.

Pel que fa a l’espectacle Son recuerdos, de la companyia Alodeyá Circo Danza (Saragossa), posa en escena una proposta coreografiada de dansa, teatre, circ i poesia que es barregen al ritme de la música interpretada en directe. La interacció de música i moviment s’utilitza per a parlar sobre la relació d’una parella i els seus vestigis quan acaba. L’espectacle, que ha rebut diversos guardons en festivals de circ, ha sigut seleccionat en el XVIII Circuit de Dansa i Teatre per a públic adult i familiar de la Red de Teatros Alternativos.

Teatre del Raval Zona + Alla…

San Ramón, 8
46702 Gandía