Escénicas
Domingo 10/1 de 2016   19.00
Teatre Micalet
Valencia ()
11/17.00€

Sobre el fenomen de les feines de merda

Dramatúrgia Joan Yago. Direcció Israel Solà
Intèrprets Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius, Júlia Truyol.
Una producció de La Calòrica i Teatre Tantarantana. Sobre el fenomen de les feines de merda forma part d’El Cicló, Cicle de Companyies Independents de Barcelona. Duració: 70 minuts.

“Com podem ni tan sols començar a parlar de dignitat laboral quan estem invertint vuit hores del nostre dia en fer una feina que no hauria d’existir?L’any 2013 apareix a la revista política Strike l’article de l’antropòleg i activista nord-americà David Graeber On the phenomena of bullshit jobs, on estudia les causes i conseqüències de la multiplicació de tot un seguit de feines que no només són prescindibles, sinó a més a més inútils i estúpides.

Amb aquest article com a inspiració i les experiències laborals dels mateixos actors com a punt de partida, la companyia La Calòrica (Premi Quim Masó 2014, Premi Adrià Gual 2012 i Premi del jurat i del públic Escènia 2010) construeix un espectacle d’històries breus, intenses i directes on, entre grans dosis d’humor, es pregunten què és “la feina”, com ens identifica i per què collons li dediquem la part més important de la nostra vida.

 

Teatre Micalet

Mestre Palau, 3
46008 Valencia