expo concha ros
Exposicions
Del mie 6/3 al mie 1/5 de 2019
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Self Made Woman és una sèrie de dibuixos que es pot visitar a la sala oberta fins a l’1 de maig, en què l’artista Concha Ros analitza la seua condició de dona, d’ésser humà, al voltant de dos eixos: els rols de gènere i el creixement personal, íntimament units. L’autora passa de l’aspecte individual al general en un projecte en el qual apareix dibuixant-se a si mateixa com a metàfora del concepte de creixement, de construcció. “Es tracta de posar el focus en una problema que no m’afecta només a mi, sinó a tots els que es pregunten sobre la seua evolució i la seua relació amb la societat en què vivim i que tenen l’objectiu de contribuir a la lluita per a l’adopció d’un model social més obert i igualitari”, afirma la dibuixant.

Els dibuixos de dones que es presenten en aquesta sala són quatre de dos metres i mig, que il·lustren les dones que totes poden ser en algun moment de les seues vides: la dona en construcció, la dona desdoblada, la dona caleidoscòpica i la dona en transició.

A part d’aquests dibuixos, que juntament amb les animacions de Miguel Vidal es poden veure en les parets de la sala oberta, hi ha un monitor que mostra el procés de muntatge de l’exposició i una vitrina amb un exemplar del llibre d’artista Self Made Woman, i tot es completa amb un joc d’espills que fa reflexionar l’espectador sobre el concepte de dona.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia