Escénicas
Domingo 18/10 de 2020   19.00
Auditori de Torrent
Valencia (Zona + Alla…)
10/18€

Se infiel y no mires con quién ha batut tots els rècords coneguts de permanència, espectadors i riallades, en la història del teatre en espanyol. Una comèdia que només anava a cobrir la temporada d’estiu. Però ai! amic, es va tirar 14 temporades completes a Madrid. La màgia del teatre. Com va dir José Sacristán recentment en televisió: “És una obra mestra total”.

Se infiel y no mires con quién conta la història de Luis, propietari d’una editorial de llibres per a xiquets en hores baixes. El seu soci i amic Álvaro, amb el qual comparteix oficina, li demana que li preste el seu apartament a la nit per a ‘entretindre’ a la seua última conquesta. Però al mateix temps Rocío, la dona d’Álvaro, també ha sol·licitat l’apartament per a aqueixa mateixa nit a Bea, dona de Luis. Vaja embolic de faldes i pantalons!. Però és que a més ningú sap que Óscar, el dissenyador d’interiors que ha estat decorant l’elegant pis durant els últims 3 mesos i la seua amant, l’empleada de la llar de la casa, han decidit que aqueixa mateixa nit provaran el nou llit redó. Quan els tres grups de persones coincideixen la mateixa nit a l’apartament, esperant trobar-lo buit, es produeix el caos. I enmig de tot aqueix garbull, se li presenta a Luis l’oportunitat de rellançar la seua editorial en un escenari gens adequat.

La comèdia que va fer riure a tota una generació i que es continua representant en els teatres de tot el món arriba ara en una nova versió i direcció de Josema Yuste i amb la coordinació general de Jaime Azpilicueta. Hi ha dues coses molt saludables en la vida, el riure i… això. Posem-les en pràctica. Per favor, ara solament la primera…eh?

Auditori de Torrent Zona + Alla…

Calle Vicent Pallardó, 25
46901 Valencia