Captura de pantalla 2016-02-23 a las 17.38.38
Escénicas
Jueves 3/3 de 2016   20.00
Espacio Inestable
Valencia (Ciutat Vella)
4/6€

Amb escenes de: Laura Sanchis, Antonia Montaner, Carmen Valera, Francesc Sanguino i Robert March.
Repartiment:
Rubén Aparisi, Sinja Baier, Ellen Barnes, Katharina Bedoya, Silvia Corna, Pedro Fernández, Jaime Francés, Ángela Freire, Giuseppe Gagliano, Nada Kavčič, Sara Molina, Eva María Puig, Caroline Renaudière i Yeliz Spies
Idea dramatúrgica i coordinació de textos: Daniel Tormo
Direcció: Josep Valero i Maria José Soler
SINOPSI:
Hi ha moltes formes de fer turisme i totes tenen en comú el viatge. Viatjar per plaer, per estudis, per fugir, viatjar a la força o per a canviar definitivament de vida. A Europa som molts els que viatgem sense cap impediment gràcies al Tractat de Schengen, un protocol que molts països ja han començat a posar en dubte davant l’arribada de milers i milers de refugiats que fugen de la guerra i de la fam.
I mentre, a la nostra Europa, molts dels nostres joves han de marxar per buscar-se un futur, per acabar els seus estudis superiors en altres països nòrdics i poder guanyar-se la vida, sobreviure. És, en definitiva, tot açò, un turisme. Un efecte econòmic que fa trontollar les bases econòmiques i socials d’aquesta Europa en estat de descomposició.
El projecte teatral europeu Escena Erasmus de la Universitat de València vos presenta el seu nou muntatge, la mostra del taller de formació actoral que els actors han realitzar des del mes d’octubre i en el que han col·laborat els escriptors: Laura Sanchis, Antonia Montaner, Carmen Valera, Francesc Sanguino i Robert March, amb escenes escrites a propòsit. Aquest espectacle és un treball que continua el camí que iniciàrem l’any passat amb “Europa, Cabaret del Desencant”, i que pretén establir un diàleg amb els dramaturgs actuals valencians en un intent de reflexionar sobre Europa a través dels ulls dels joves europeus que participen en aquest projecte. Un breu però intens recorregut per molts dels problemes reals d’aquesta Europa que s’està quedant en un no res.

Espacio Inestable Ciutat Vella

Aparisi i Guijarro, 7
46003 Valencia