Altres
Domingo 30/5 de 2021   08.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
25€

DIA: 30 MAIG 2021
PRIMER DIA DE MATRICULA: 20 ABRIL 2021
Guies botànics: Victor Benlloch i Carmen Mansanet
Preu: 25 € (dinar al camp a càrrec de cadascú)
Eixida 8 h Arribada 20 h

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA
A Aras de los Olmos trobem La Losilla, aldea limítrofa amb terres turolenses. Des del mateix poble comença la nostra ruta, una senda circular que ens durà fins al mateix riu Arcos junt al Molino de las Viñas, per després pujar i tornar al punt d’inici. Es tracta d’una passejada encisadora, plena d’història i màgia, on observarem boscos de carrasques i de pinars negrals, i gaudirem de la frescor dels boscos de ribera junt al riu.
Dificultat: alta
Durada de l’excursió: 6 h
Desnivell: 380 m

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
El Jardí Botànic organitza aquest cicle d’excursions amb diferents guies especialitzats que ens ajudaran a conèixer de primera mà el patrimoni natural de la nostra terra.
La matrícula inclou la ruta guiada per personal expert, el transport amb autobús i l’assegurança durant l’excursió (el transport es realitzarà sempre amb autobús).
Per formalitzar-la, cal reservar places a partir del primer dia de matricula mitjançant el formulari d´inscripció que estarà disponible en aquesta secció web, telefonant al número 96 315 68 16/00 (de dilluns a divendres de 10 a 14 hores), o enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es amb el nom, cognoms i NIF dels assistents, i un telèfon de contacte.
Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. Després, cal fer arribar el justificant de pagament al Jardí per correu electrònic a cicbotanic@uv.es
L’últim dia de pagament serà el dimecres anterior a l’eixida. En cas de no rebre en aquest termini el justificant s’anul·larà la plaça, però s’ha d’avisar igualment al Botànic en cas de baixa per a poder cobrir-la.
En cas de no assistir a l’excursió no es tornarà l’import d’aquesta. Només les anul·lacions fetes abans de l’últim dia de matrícula tindran devolució de l’import i sempre per transferència bancària.

ACLARIMENTS ALS PARTICIPANTS
– El punt d’eixida i arribada serà el Botànic (C/ Quart, 80)
– Totes les persones assistents han de valorar prèviament la dificultat de la ruta i considerar-se preparades per a realitzar-la.
– Totes les persones han d’anar amb l’autobús
– El dia de l’excursió, els guies son els responsables de prendre decisions que afecten al seu desenvolupament en el cas de que apareguen imprevistos.
– L’hora de tornada de l’excursió és aproximada i està subjecta a canvis.
– És imprescindible dur calcer adequat. I vos recomanem també la gorra, la motxilla, l’impermeable, el protector solar, i els bastons per a caminar.
– El Botànic es reserva el dret a fer canvis en la ruta proposada/descrita.
– El Botànic es reserva el dret de cancel·lar l’excursió en cas de mal oratge o de no arribar a un nombre mínim de persones inscrites. S’avisarà, com a molt tard, el dijous anterior a l’eixida i es tornarà l’import de la matrícula, sempre per transferència bancària.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia