Confèrencia-Debat
Lunes 18/9 de 2017   18.30

(Ciutat Vella)
Entrada libre

El festival d’arts escèniques de València ‘Russafa Escènica’ arriba el pròxim dilluns, dia 18 de setembre, al Centre Cultural La Nau amb una taula redona ben interessant: ‘Itineraris vitals en l’era de la incertesa’. Cinc actrius: Rosana Pastor, Teresa Soria, Anna Albaladejo, Abril Zamora i Paula Braguinsky Moltó. Serà a la Sala Matilde Salvador, a les 18.30 hores. L’entrada és lliure fins completar-ne l’aforament.

Es tracta d’una taula redona en què es compartiran cinc experiències vitals a través d’una sèrie de preguntes a cinc dones actrius, dones de distintes generacions amb les quals realitzarem “un mapa” que plasmarà l’evolució dels seus diferents contextos vitals.

La taula estarà moderada pel vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño, qui a tall d’entrevista, els farà preguntes relacionades amb aspectes del seu “camí vital” en la seua feina, família i amor. Estàs on havies somiat que estaries?, Què et queda per fer?, Canviaries alguna cosa si pogueres? La teua il·lusió respecte a la interpretació està intacta? Com compagines família i feina? seran algunes de les qüestions a tractar.

Després d’exposar les seues experiències amb intervencions breus, s’obrirà un espai de debat i reflexió entre les participants i el públic assistent.

El Centre Cultural La Nau va acollir el passat dia 12 de setembre la presentació d’aquest festival que celebra la seua setena edició sota el lema ‘Camins’ com a fil conductor. El festival se celebrarà del 14 al 24 de setembre. http://russafaescenica.com/

Són dènou les peces que componen el cartell del festival. ‘Russafa Escènica’ es converteix en el primer festival de la seua categoria que remunera econòmicament amb un caixet fix les seues companyies, la qual cosa suposa la consecució d’un objectiu que perseguia des dels seus inicis el 2011. Per això, gairebé la totalitat de la programació la formen companyies valencianes. Quant a formats, repeteixen teatre textual, dansa, performance i circ, i els espais de representació continuaran sent llocs atípics i privats del barri.

Ciutat Vella