Música
Domingo 20/12 de 2020   20.30
Palau de la Música
Valencia (Zona Aragón)
Entrada libre

Depedro, el projecte liderat pel cantant i guitarrista Jairo Zavala, s’uneix al cicle ‘Rock, pop…, al Palau’ que està organitzant el Palau de la Música de València des del passat mes de novembre i que es desenvolupa a l’Espai Tarongers de l’auditori valencià. D’aquesta manera, Depedro tancarà este cicle el pròxim diumenge 20 de desembre a les 20.30 hores i completarà un festival pel qual ja han desfilat El Diluvi, Funambulista, Juno, Senior i el Cor Brutal i Joan Miquel Oliver.

Les entrades per al concert de Depedro, gratuïtes, es podran aconseguir en el web de l’auditori a partir del dilluns 14 de desembre a les 10.00 hores. Cada persona podrà reservar dos localitats.

En aquesta ocasió, l’artista madrileny i la seua banda posaran en escena un espectacle musical i visual amb el qual faran un recorregut pels seus cinc discos d’estudi. Així, s’escoltaran els temes insígnia de Depedro, els seus himnes i grans èxits, a més de les composicions íntimes i personals del seu últim treball, Érase una vez. Cal recordar que eixe disc està dedicat a la infantesa i la seua translació al directe es basa en la interacció amb l’audiència i l’ús d’instruments acústics i arts visuals.

Depedro va editar el seu debut homònim en 2008, un àlbum gravat amb la formació nord-americana Calexico. Durant més de deu anys, Zavala ha escrit cançons amb influències d’Amèrica Llatina, Àfrica i els Estats Units. Eixos diàlegs i intercanvis amb altres latituds són el fonament de la música del madrileny i han quedat plasmats en els discos Nubes de papel (2010), La increíble historia de un hombre bueno (2013), El Pasajero (2016) i Todo va a salir bien (2018), així com en diversos EPs i remescles. D’altra banda, i gràcies a la seua qualitat, Depedro ha tingut l’oportunitat de tocar per tot el món. En aquest sentit, cal destacar els més de 100 concerts de la gira Todo va a salir bien, que va passar per localitats com Buenos Aires, Ciutat de Mèxic, Santiago de Xile, Berlín i la majoria dels grans festivals d’Espanya.

Palau de la Música Zona Aragón

Albereda, 30
46023 Valencia