RIMBOMBA-WEB
Altres
Domingo 21/3 de 2021   19.00
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
12€

Recuperar l’espai públic per a la paraula aquesta, conquistar els teatres per a retornar-li al poble el llenguatge que exhorta, celebra, perfora o fereix, sentir la poesia viva en la cerimònia teatral. RIMBOMBA, Cicle de Poesia Viva de València porta a la ciutat les veus més representatives de la poesia escènica actual. Un cicle que té com a objectiu obrir un espai dins de la programació teatral a esta modalitat poètica. La paraula dita, l’experimentació amb cants o fonemes, la hibridació amb músiques o l’acompanyament audiovisual són les diferents modalitats que podrem gaudir en aquest cicle que pretén mostrar al públic valencià les possibilitats escèniques que té la paraula poètica. Un cicle organitzat per l’Ajuntament de València i Teatre el Musical, en col·laboració amb El sitio de las palabras i que compta amb la coordinació de Jesús Ge, poeta escènic i expert en aquest camp.

Amb la participació de:
DANI ORVIZ (Sotrondio -Astúries-, 1976)
Poeta, vídeoartista, performer, còmic i comunicador.
Guanyador de la Copa del Món de Poetry Eslam (2020) i el Campionat Europeu de Poetry Slam (2012)
Ha viatjat amb les seues paraules als més prestigiosos festivals de poesia d’Europa i part del món.
Ha publicat els poemaris «Mecánica Planetaria» (2009), «Muere sonriendo» (2012), «La del medio de les Ketchup» (2014), “Viejo caos Universal” (2015) i “Massaslam volumen uno” (2016)
En l’actualitat, presenta el programa #Deslenguados en La 2 (TVE)

MÓNICA CALDEIRO (Barcelona, 1984)
És escriptora, traductora mèdica i literària i investigadora independent especialitzada en poesia nord-americana del segle XX. Com a autora, ha publicat Avispero (Varasek Ediciones, 2019), La música de los planetas (Ya lo dijo Casimiro Parker, 2015) i Vaginas, cartografias y asteroides (Isla Negra Editores, 2013). Com a poeta escènica, ha rodat per escenaris i festivals de tota la península ibèrica i ha portat la seua poesia per locals i festivals internacionals de ciutats com París, Montréal, Calgary, Nova York i San Francisco. En 2011 va ser poeta resident del programa Spoken Word en The Banff Centre, Canadà. La seua labor investigadora es mou al voltant de l’estudi de les poètiques experimentals del segle XX. Ha traduït a l’espanyol les primeres seleccions de poemes de Joanne Kyger, Ted Berrigan i Sheri-D Wilson; i al català, al poeta i teòric Charles Bernstein. El seu pròxim llibre de poemes, Latitud Sud, veurà la llum este 2021.

HUGO MAS (Alcoi, 1977)
És entomòleg, escriptor, actor i músic.
Ha publicat discos en solitari o amb els grups Arthur Caravan i Cavallo.
Alguns dels seus poemes han sigut publicats en obres col·lectives de poesia valenciana.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia