Retropolis-2019-Cartel-1-724x1024
Altres
Sábado 4/5 de 2019
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)
Entrada libre

La quarta edició de la fira de retroinformàtica i videojoc clàssic Retrópolis València se celebra el 4 de maig en el Museu d’Informàtica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica. Per a aquesta edició 2019 es manté el marc central de l’esdeveniment el mes de maig, ja que el centre celebra el mes del Museu al maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus.

Entre els objectius d’aquesta proposta es troben la divulgació, promoció i preservació de la informàtica clàssica, sorgida com a indústria pionera al nostre país durant la dècada de 1980. En particular, l’organització vol destacar el paper que va assumir el videojoc com a nova forma de cultura, on la interactivitat de l’usuari amb històries, escenaris, personatges i sons es va fer realitat, i la repercussió de la qual hui dia en la indústria de l’entreteniment és encara major si cap que la del cinema.

Es tracta d’oferir un espai de trobada a persones curioses i aficionades de totes les edats, dins d’un escenari incomparable d’intercanvi cultural amb les noves generacions, allotjant i difonent diverses manifestacions artístiques i tecnològiques entorn de l’actualitat de la retroinformàtica.

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia