candeleros
Música | World ♪
Viernes 26/7 de 2019   21.00
Teatre romà de Sagunt
Sagunt (Zona + Alla…)
Entrada libre

Cumbia / Psicodelia afrocaribenya

«Echar una candela» es coneix popularment com la trobada improvisada al voltant de tabac, foc i música. La candela també mesura les unitats de llum i la seva intensitat. La candela i el foc són emprats com a metàfores de passió, calor i amor. La proposta de Candelers està plena de matisos i eclecticismes.  Amb una base de sons afrocaribenys com a identitat, el grup ofereix una mena de ritual psicodèlic amb tambors, guitarra i percussió. Folklore i modernitat en un sol recital.

Bevent de fonts com la cumbia, el merengue, el dub i els ritmes africans i caribenys, Candelers es lliuren a un exorcisme sonor en el qual la mixtura és el mitjà (mai l’objectiu) per assolir estats alterats de consciència. Percussions vingudes del més enllà, ressons andins, ambients cinemàtics i melodies extretes d’un vell episodi de The Twilight Zone.
Després de girar per mitja Europa, ara mateix estan a Nova York com a representants de LAMC | Sounds of Spain i passaran per Mèxic abans d’aterrar a Sagunt per a inaugurar el proper 26 de Juliol el Ressona 2019!
Més info: ressona.es

Teatre romà de Sagunt Zona + Alla…

Pl. Facundo Roca, s/n
46500 Sagunt